PDF Imprimeix Correu electrònic

Concessió de la I Beca d'estudis de l'associacionisme cultural català

El Grup d'Estudis de les Identitats ha guanyat la I Beca d'estudis de l'associacionisme cultural català, que convoca l'Ens de Comunicació Associativa, amb la proposta “Diversitat i integració en l’associacionisme cultural català”.

Aquest projecte té com a objectiu “analitzar la capacitat de les associacions culturals catalanes d’incloure la diversitat que conté la societat catalana”. El jurat ha considerat que l’objecte d’estudi és d’especial interès tant per les dinàmiques que s’estan portant a terme els últims anys -de manera espontània- a les associacions culturals, com pel procés social i polític general en què estan immerses, com també vinculada a la cohesió social, que emmarca la presència de nouvinguts en les associacions dins la trajectòria vital d’aquests. Alhora, el projecte es planteja també les modificacions que aquest fenomen genera dins les pròpies associacions.

Darrera actualització de dissabte, 7 de setembre de 2013 19:19
 

Guardonats amb el premi Jaume Camp de Sociolingüística 2012

El nostre treball 'Camins cap a la llengua. Models d'incorporació a l'ús del català de les persones d'origen castellanoparlant' fou guardonat amb el premi Jaume Camp de Sociolingüística 2012, atorgat per l'Institut d'Estudis Catalans

© 2018 Grup d'Estudis de les Identitats