L'equip del Grup d'Estudis de les Identitats

Marta Rovira i Martínez

PDF Imprimeix Correu electrònic

Marta Rovira i MartínezMarta Rovira i Martínez és sociòloga (UAB, 1994). Des del 1994, dirigeix i participa en recerques sobre educació, llengua, immigració, educació ambiental, etc.

Llegiu-ne més... [Marta Rovira i Martínez]
 

Enric Saurí Saula

PDF Imprimeix Correu electrònic

Enric Saurí i SaulaEnric Saurí Saula és sociòleg (UAB, 1997). Desenvolupa la seva activitat investigadora en diversos camps de sociologia de l'educació, la cultura, la joventut i les identitats on està realitzant diferents recerques sobre la llengua. A més a més, ha cursat estudis de direcció cinematogràfica al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya i ha treballat com a realitzador, guionista i ajudant de direcció en algunes produccions.

Llegiu-ne més... [Enric Saurí Saula]
 

Montserrat Treserra i Pijuan

PDF Imprimeix Correu electrònic

Montserrat Tresera i Pijuan és professora del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en sociologia política, ha dirigit i participat en diversos projectes de recerca sobre cultura política, socialització política i identitat nacional. Alhora, està especialitzada en metodologies de recerca qualitativa. És autora, amb Antoni Estradé, de Catalunya independent? Anàlisi d'una enquesta sobre la identitat nacional i la voluntat d'independència dels catalans. Barcelona, Fundació Jaume Bofill, 1990.

 

Jordi Solà i Ferrer

PDF Imprimeix Correu electrònic

Jordi Solà i Ferrer compta amb vint anys d’experiència coordinant i dirigint estudis principalment de caire quantitatiu d’una gran diversitat de temàtiques socials, d’opinió i de mercat. En l’actualitat és B2B & Consumer Packaged Goods director de l’empresa d’investigació Psyma Iberica i participa en el Grup d'Estudis de les Identitats.

 
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 2

Guardonats amb el premi Jaume Camp de Sociolingüística 2012

El nostre treball 'Camins cap a la llengua. Models d'incorporació a l'ús del català de les persones d'origen castellanoparlant' fou guardonat amb el premi Jaume Camp de Sociolingüística 2012, atorgat per l'Institut d'Estudis Catalans

© 2018 Grup d'Estudis de les Identitats